Γ. Κοκκινάς: Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης να εντάξει στα καθημερινά δρομολόγια το νέο απορριμματοφόρο
Κοινωνία

Γ. Κοκκινάς: Η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης να εντάξει στα καθημερινά δρομολόγια το νέο απορριμματοφόρο

Ο κοινοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης, μέλος της παράταξης Δήμος Μπροστά+ Γεώργιος Κοκκινάς σημειώνει ότι «σε συνέχεια της ανακοίνωσης με τίτλο “Περιβαλλοντικός εμπαιγμός” που δημοσιεύθηκε στις 8/5/2020 και αφορούσε την πλήρη αδιαφορία της δημοτικής αρχής και τον εμπαιγμό των κατοίκων για τη δήθεν ανακύκλωση με τους καφέ κάδους, επανερχόμαστε με νέα στοιχεία, καθώς η δημοτική αρχή, ενώ έχει παραλάβει το απορριμματοφόρο των καφέ κάδων, το έχει παροπλισμένο στο αμαξοστάσιο, χωρίς να το έχει εντάξει στα δρομολόγια αποκομιδής των οργανικών απορριμμάτων (καφέ κάδοι)».

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Κοκκινάς αναφέρει τα εξής:

Η δημοτική αρχή έλαβε το καφέ απορριμματοφόρο (δωρεάν), έκανε μια φιέστα για να βγάλει τις απαραίτητες φωτογραφίες και έπειτα έθαψε την ανακύκλωση των οργανικών απορριμμάτων, όπως και πολλά άλλα σοβαρά θέματα. 

Καλούμε την δημοτική αρχή να εντάξει στα καθημερινά δρομολόγια το νέο απορριμματοφόρο και παράλληλα να αυξήσει τους καφέ κάδους σε όλο τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης.

Η περιβαλλοντική πολιτική και η πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων είναι πολύ σοβαρές προκλήσεις που δυστυχώς οι ασκούντες διοίκηση στον Δήμο μας αδυνατούν να υποστηρίξουν.  

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet