Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άμεση και αποτελεσματική ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Άμεση και αποτελεσματική ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας

Άμεση και αποτελεσματική ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν λόγω της κακοκαιρίας «Μπάρμπαρα» από το ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης, σύμφωνα με τη δημοτική αρχή.

Oι υπηρεσίες του Δήμου βρίσκονταν σε επιφυλακή από το Σαββατοκύριακο, ενώ αλάτι μοιραζόταν στα δύο Δημοτικά Καταστήματα. Τις ημέρες που υπήρξε χιονόπτωση τα συνεργεία του Δήμου κινήθηκαν στις δύο Δημοτικές Ενότητες, ρίχνοντας αλάτι σε επικίνδυνα σημεία των δρόμων, καθαρίζοντας το χιόνι και δίνοντας λύση σε μικρά προβλήματα που παρατηρήθηκαν, ιδιαίτερα σε σημεία όπου υπήρχε προσέλευση κοινού. Επίσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια και τους ειδικούς αποφασίστηκε τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί, οι αθλητικές και πολιτιστικές δομές να παραμείνουν κλειστές για όσο κρίθηκε απαραίτητο.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά:

«Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας, έχοντας ενισχύσει τον εξοπλισμό μας τα τελευταία χρόνια, αλλά και με προληπτικές ενέργειες το τελευταίο διάστημα (καθαρισμός φρεατίων, κλάδεμα δέντρων, προμήθεια αλατιού κ.α.), ενώ ήμασταν σε επιφυλακή από το Σαββατοκύριακο. Ευχαριστώ τους αρμοδίους αντιδημάρχους και τους εργαζομένους που διατήρησαν την πόλη ασφαλή και προσβάσιμη, καθώς και τους πολίτες που ακολούθησαν τις οδηγίες και περιόρισαν μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια και τους συναδέλφους Δημάρχους για την καλή συνεργασία στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet