Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Δύο νέα οχήματα προστίθενται στον στόλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Δύο νέα οχήματα προστίθενται στον στόλο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος

Παραδόθηκαν στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης δύο ακόμη οχήματα, που προστίθεται στον στόλο οχημάτων και πιο συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος. Τα οχήματα αποκτήθηκαν με χρηματοδότηση 120.000 ευρώ από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών.

Παρουσία του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη τελέσθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πανοσιολογιώτατο αρχιμανδρίτη Ιωάννη Γκουγκούμη, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Πεύκης. Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά:

«Παραλάβαμε σήμερα δύο νέα ανατρεπόμενα οχήματα για τον Δήμο μας με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” κόστους 120.000,00 ευρώ. Με τις ευλογίες του πανοσιολογιωτάτου αρχιμανδρίτου π. Ιωάννη, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό του νέου οχήματος συνεχίζουμε, όπως και προεκλογικά είχαμε δεσμευθεί, με την ανανέωση και ενίσχυση του μηχανολογικού μας εξοπλισμού με αξιοποίηση όλων των χρηματοδοτικών εργαλείων και με δημοτικούς πόρους, έτσι ώστε να ενισχύσουμε τις υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου προς όφελος της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μας.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε προσθέσει ακόμη στο στόλο μας τρία νέα απορριμματοφόρα, κάτι που είχε να συμβεί επί δεκαετίες στον Δήμο μας και στους παλιούς Δήμους Λυκόβρυσης και Πεύκης, ένα μηχάνημα έργου, ένα σάρωθρο- πολυμηχάνημα, ενώ το επόμενο διάστημα θα παραλάβουμε ένα τριαξονικό ανατρεπόμενο φορτηγού με γερανό (αρπάγη). Έτσι θα έχουμε ολοκληρώσει ένα μεγάλο πρόγραμμα αναβάθμισης του εξοπλισμού με το μικρότερο δυνατό κόστος για τα οικονομικά του Δήμου, αφού έχουμε αξιοποιήσει στο μέγιστο το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ” και μία δωρεά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet