Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στο σεμινάριο για την άνοια
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Μεγάλη συμμετοχή των πολιτών στο σεμινάριο για την άνοια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα τις «Θεραπευτικές Προσεγγίσεις στην Άνοια», που διοργάνωσε το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΑΚΤΙΟ, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Εγκεφάλου 14-20 Μαρτίου.

Η αντιδήμαρχος Παναγιώτα (Νότα) Σοκορέλη χαιρέτισε την εκδήλωση και αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα υλοποίησης παρόμοιων δράσεων στην Τοπική Κοινότητα, ενώ ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη δρομολογήσει την έναρξη Συμβουλευτικού Σταθμού για την Άνοια στις 28 Μαρτίου 2022.

Όπως αναφέρει η δημοτική αρχή, η μεγάλη συμμετοχή και το ενδιαφέρον των πολιτών καταδεικνύει την ανάγκη του κοινού να λάβει γνώσεις και πληροφορίες γύρω από την άνοια και των πιθανών θεραπευτικών παρεμβάσεων για την άνοια, από την πλευρά των φροντιστών τυπικής αλλά, κυρίως, άτυπης φροντίδας.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δηλώνει σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στο Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου μας που αναλαμβάνει δράση σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως η άνοια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο, καθώς και τον Όμιλο ΆΚΤΙΟ για την πολύτιμη συνεργασία. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον διευθύνοντα σύμβουλο Ομίλου ΑΚΤΙΟΣ Κωστή Προύσκα, που ήταν εισηγητής του διαδικτυακού σεμιναρίου, για την παρουσίασή του και ευελπιστούμε για την διεξαγωγή κι άλλων αντίστοιχων δράσεων στον μέλλον».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet