Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ρίψεις αλατιού σε δρόμους της πόλης
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Ρίψεις αλατιού σε δρόμους της πόλης

Με τα δύο μηχανήματα έργου jcb ανοίγει από το πρωί της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου κεντρικούς δρόμους ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, ενώ με το υπόλοιπο μηχανολογικό εξοπλισμό, το φορτηγό και το ειδικό όχημα, το οποίο φέρει αλατιέρα, γίνεται η ρίψη αλατιού, με τη συνδρομή του ανθρώπινου δυναμικού της Πολιτική Προστασίας, όπως αναφέρει ο δήμαρχος, Τ. Μαυρίδης.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης ενημερώνει ότι έχει ήδη διατεθεί στους πολίτες συσκευασμένο αλάτι από το δημαρχείο Πεύκης και το δημαρχείο Λυκόβρυσης. Επιπλέον, έχει διανεμηθεί σε καταστήματα σε κεντρικά σημεία, τράπεζες, εκκλησίες κ.λπ.

Σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης του καιρού της ΕΜΥ για αύριο Τρίτη 25/1 οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να είναι εξίσου δυσχερείς. Έτσι, ο Δήμος συνιστά αυξημένη και ιδιαίτερη προσοχή. Οι πολίτες παρακαλούνται να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους πεζή ή με αυτοκίνητο στις απολύτως απαραίτητες.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι οι πολίτες που χρειάζονται πληροφορίες, οδηγίες ή βοήθεια μπορούν να απευθύνονται στους τηλ. αριθμούς: 6970 609103 και 6970 256512. Επίσης, από το Σάββατο  21/1 το πρωί και για όσο χρειαστεί βρίσκεται σε ετοιμότητα για λειτουργία, θερμαινόμενη αίθουσα, για όποιον πολίτη έχει ανάγκη, στο Β’ ΚΑΠΗ Πεύκης, είσοδος από Ρήγα Φεραίου 9, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στο 210 8062702.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet