Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Τα έργα μας δίνουν «ηχηρή» απάντηση σε όσους θέλουν τη στασιμότητα
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης: Τα έργα μας δίνουν «ηχηρή» απάντηση σε όσους θέλουν τη στασιμότητα

Στα υλοποιούμε έργα για την ασφαλή διάβαση παιδιών και μαθητών, με τη διαμόρφωση πεζοδρομίων στην οδό Μ. Μποτσαρη, κοντά το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πεύκης, καθώς και την ανακατασκευή του δρόμου Αγίας Παρασκευής, αναφέρεται ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, «η ορθολογική και χρηστή οικονομική διαχείριση μας επιτρέπει, μετά από πολλά χρόνια, με ίδιους πόρους, να εκτελούμε έργα υποδομών σε γειτονιές του Δήμου μας. Επίσης, συνεχίζουμε να υλοποιούμε σημαντικά έργα αξιοποιώντας χρηματοδοτικά εργαλεία, αφού έχουμε ενταχθεί σε προγράμματα και χρηματοδοτήσεις έργων, αναπλάσεων, καθώς και χρηματοδοτημένα προγράμματα για προμήθεια μηχανολογικού εξοπλισμού, κάδων απορριμμάτων κ.λπ., από υπουργεία, από την Περιφέρεια Αττικής και κάθε άλλη πηγή χρηματοδότησης».

«Τα έργα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους αυτούς που θέλουν τον Δήμο μας να παραμένει στάσιμος και να μην παράγει κανένα έργο, σε όλους αυτούς που επιδιώκουν, με κάθε παράλογο και παρανοϊκό τρόπο και μέθοδο, να παρακωλύουν τα έργα, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του Δήμου μας, σε όλους αυτούς που δυστυχώς προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον, με πολιτικές σκοπιμότητες, πάνω από το συλλογικό συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας» προστίθεται στην ίδια ανάρτηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet