Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο του Ηλιακού Χωριού
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για το αποχετευτικό δίκτυο του Ηλιακού Χωριού

Υπεγράφη την Τρίτη 23 Νοεμβρίου η προγραμματική σύμβαση ΟΑΕΔ-ΕΥΔΑΠ/Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για την ανακατασκευή του αποχετευτικού δικτύου του Ηλιακού Χωριού.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, αναφέρει σχετικά:

«Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για τον Δήμο μας, καθώς ένα μεγάλο πρόβλημα δεκαετιών για τους κατοίκους του Ηλιακού Χωριού βρίσκει τη λύση του και μάλιστα χωρίς δική τους επιβάρυνση ή την επιβάρυνση του Δήμου μας. Βάση της προγραμματικής σύμβασης στην οποία υπογράψαμε ο ΟΑΕΔ, που είναι καθολικός διάδοχος του ΟΕΚ, χρηματοδοτεί την ΕΥΔΑΠ, που έχει την τεχνογνωσία, ώστε να πραγματοποιήσει το έργο επέκτασης και ανακατασκευής αγωγών δικτύου αποχέτευσης, προϋπολογισμού 640.000,00 ευρώ.

Ως Δήμος όλο αυτό το χρονικό διάστημα πιέσαμε με κάθε τρόπο και προωθήσαμε τη λύση και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον διοικητή του ΟΑΕΔ, Σπύρο Πρωτοψάλτη, τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, Χαράλαμπο Σαχίνη, τους υπηρεσιακούς παράγοντες των δύο Οργανισμών και του Δήμου μας για την αγαστή συνεργασία και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας. Ιδιαίτερα όμως, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον υπουργό Εργασίας Κωστή Χατζηδάκη, ο οποίος για άλλη μια φορά ενεργεί, δείχνοντας το αμέριστο και έμπρακτο ενδιαφέρον του, ώστε να λυθεί ταχύτερα ένα ακόμα ζήτημα του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά την υλοποίηση του έργου μέχρι την οριστική επίλυση του ζητήματος με μοναδικό μέλημα την ποιότητα ζωής των πολιτών του Ηλιακού Χωριού».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet