Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Υπεγράφη η σύμβαση για την πρόσβαση των ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες της πόλης
Κοινωνία

Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης: Υπεγράφη η σύμβαση για την πρόσβαση των ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες της πόλης

Τη σύμβαση για το έργο «Κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής για την πρόσβαση και την εξυπηρέτηση ΑμεΑ σε σχολικές μονάδες Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης» υπέγραψε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 112.800,00 ευρώ, με χρηματοδότηση από ίδιους πόρους 68.160,00 ευρώ και από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του υπουργείου Εσωτερικών 44.640,00 ευρώ.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά υπέγραψα άλλη μια σύμβαση για έργο του Δήμου μας που συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ”. Το έργο προχωρά, και με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται η προσπάθειά μας να διεκδικούμε κάθε πηγή χρηματοδότησης με άρτιες προτάσεις, αλλά και η καλή οικονομική κατάσταση του Δήμου, η οποία μας επιτρέπει να διαθέτουμε ένα σημαντικό ποσό από ίδιους πόρους, κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να κάνουμε πριν λίγα χρόνια. Είμαι διπλά χαρούμενος γιατί ο βασικός σκοπός του έργου είναι να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλής πρόσβαση των παιδιών ΑμεΑ στους χώρους των σχολείων. Συνεχίζουμε δυναμικά με σημαντικά έργα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet