«Δήμος Μπροστά+»: Εν μέσω πανδημίας η δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε προγράμματα του Πράσινου Ταμείου
Κοινωνία

«Δήμος Μπροστά+»: Εν μέσω πανδημίας η δημοτική αρχή δεν αξιοποίησε προγράμματα του Πράσινου Ταμείου

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Μπροστά+» εκπροσωπείται στο σύνολο των συλλογικών οργάνων της διοίκησης του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, «έχοντας ως γνώμονα τη δημιουργική αντιπολίτευση, με ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις και έλεγχο των πράξεων της δημοτικής αρχής, ως οφείλει, θεσμικά», όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση.

Συνεχίζοντας η παράταξη αναφέρει ότι καθημερινά τα στελέχη της καταθέτουν στα αρμόδια όργανα προτάσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της εικόνας του Δήμου και της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ενώ πολλές φορές, σημειώνει ότι «οι προτάσεις κατατίθενται αθόρυβα, χωρίς εφέ, τυμπανοκρουσίες και δεκάδες αναρτήσεις στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης».

Ειδικότερα, ο «Δήμος Μπροστά+», αναφορικά με την «e-εκπαίδευση» των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης γνωστοποιεί ότι από τις 27/2 η εκπρόσωπος της παράταξης στη Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή, Βασιλική Ματζαβέλα, επισκέφθηκε το Πράσινο Ταμείο και ενημερώθηκε για τις δυνατότητες ένταξης του Δήμου σε πρόγραμμα αγοράς «tablets», που αφορούν την έρευνα και την καινοτομία, με επιδότηση από το εν λόγω Ταμείο, με σκοπό την ψηφιακή αναβάθμιση των μαθητών και την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ, όπως ενημερώνει η παράταξη, την πρόταση την κατέθεσε και στα αρμόδια όργανα του Δήμου.

«Δυστυχώς», συμπληρώνει ο «Δήμος Μπροστά+», «λόγω της έκτακτης κατάστασης με τον κορωνοϊό, τη δημοτική αρχή την απασχόλησε μόνο να στήσει μια φιέστα χορήγησης 20 tablets, παρά να κάνει χρήση προγραμμάτων από το Πράσινο Ταμείο», ενώ προσθέτει ότι «θα μπορούσαν να αναφερθούν πολλά αντίστοιχα παραδείγματα, που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Η δημοτική αρχή οφείλει να αξιοποιήσει τη διάθεση προσφοράς των στελεχών της δημοτικής παράταξής μας».

«Τα μέλη της δημοτικής παράταξης “Δήμος Μπροστά+, προσθέτουν με τις θέσεις τους και τις προτάσεις τους, χωρίς ποτέ να διχάζουν με τον λόγο τους», αναφέρεται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet