Δήμος Μπροστά+: Η παρούσα δημοτική αρχή αδυνατεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των δημοτικών δομών
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Η παρούσα δημοτική αρχή αδυνατεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των δημοτικών δομών

«Η παρούσα δημοτική αρχή αδυνατεί να διαφυλάξει την ασφάλεια των δημοτικών δομών» επισημαίνει ο συνδυασμός Δήμος Μπροστά+ μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στα γραφεία του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Συγκεκριμένα, ο συνδυασμός, με επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης τον Μάριο Ψυχάλη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ιδιαίτερο προβληματισμό προκαλεί το πρόσφατο γεγονός της διάρρηξης  των γραφείων του ΠΕΑΠ. Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η παρούσα δημοτική αρχή αδυνατεί να διαφυλάξει τη στοιχειώδη ασφάλεια των δημοτικών δομών και της περιουσίας των δημοτών.

Αναμένουμε την πλήρη και αναλυτική ενημέρωση από τη δημοτική αρχή και κάθε άλλο αρμόδιο φορέα για την οποιαδήποτε απώλεια ή ζημιά της περιουσίας του Δήμου. Τέλος, τονίζουμε, για μια ακόμη φορά, ότι κρίνεται αναγκαία όσο ποτέ η πλήρης ψηφιοποίηση των διαδικασιών στα ΝΠΔΔ του Δήμου με τη χρήση Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος, αλλά και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στον Δήμο μας με κάθε πρόσφορο μέσο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet