Δήμος Μπροστά+: Να παύσει η δίωξη συμβασιούχων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+: Να παύσει η δίωξη συμβασιούχων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο

Για αδικαιολόγητη δίωξη συμβασιούχων εργαζομένων στο Δημοτικό Ωδείο Λυκόβρυσης – Πεύκης κάνει λόγο η δημοτική παράταξη Δήμος Μπροστά+ μέσω των μελών της και μελών του Δ.Σ. ΠΕΑΠ Αντώνη Χαριτάκη και Μιχάλη Λαζάρου.

Ειδικότερα, οι Αντ. Χαριτάκης και Μ. Λαζάρου αναφέρουν:

«Σε συνέχεια των από 19 Σεπτεμβρίου 2022 ακροάσεων για την επιλογή των καθηγητών που θα στελεχώσουν τις δομές του Δημοτικού Ωδείου, που έγινε στο φουαγέ του Δημοτικού Θεάτρου, λάβαμε αναφορά υποψήφιας, η οποία υποστήριξε ότι κατά την ακρόαση της ενημερώθηκε ότι υπάρχει “αναφορά – καταγγελία” από τον “διευθυντή” του ωδείου, συνεπώς τίθεται εκτός των επιλέξιμων καθηγητών. Καθώς τα ανωτέρω προκαλούν ιδιαίτερη εντύπωση και απορία, ερωτάται η διοίκηση του ΝΠΔΔ ΠΕΑΠ τα κάτωθι:

  • Υπάρχει, πράγματι, καταγγελία – αναφορά του “διευθυντή” που αφορά καθηγήτρια που εργάζεται στο ωδείο;
  • Η εν λόγω καταγγελία – αναφορά έχει κοινοποιηθεί στην εργαζόμενη;
  • Ισχύει ότι, ενώ η εργαζόμενη αιτήθηκε την χορήγηση της καταγγελίας, τελικά δεν της χορηγήθηκε;
  • Έχει προκηρυχθεί η θέση του “διευθυντή” του ωδείου ή ο “διευθυντής” του ωδείου συμπληρώνει “πλασματικές” ώρες έχοντας προσληφθεί ως καθηγητής;
  • Έχει προκηρυχθεί η θέση της γραμματείας του ωδείου, ως διοικητικό προσωπικό ή η γραμματεία του ωδείου συμπληρώνει “πλασματικές” ώρες έχοντας προσληφθεί ως καθηγήτρια;

Παρακαλούμε, όπως μας χορηγήσετε την καταγγελία του “διευθυντή”, εφόσον υπάρχει.

Παρακαλούμε, όπως μας χορηγήσετε τα μαθητολόγια που επαληθεύουν τις ώρες διδασκαλίας του “διευθυντή”, καθώς επίσης και της “καθηγήτριας”, που εργάζεται ως “γραμματεία”.

Παρακαλούμε, όπως μας χορηγήσετε το αιτιολογημένο σκεπτικό που απορρίπτεται μόνο μία συγκεκριμένη αίτηση καθηγήτριας από το Δημοτικό Ωδείο.

Καλούμε να παύσετε τον κάθε τύπου “εργασιακό εκφοβισμό” και να ανανεώσετε τη σύμβαση σε όλο το προσωπικό, που επί σειρά ετών εργάζεται στο Δημοτικό Ωδείο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet