Δήμος Μπροστά+:Απαράδεκτο! Ο Τ. Μαυρίδης «ρίχνει πόρτα» και στον Συνήγορο του Πολίτη
Κοινωνία

Δήμος Μπροστά+:Απαράδεκτο! Ο Τ. Μαυρίδης «ρίχνει πόρτα» και στον Συνήγορο του Πολίτη

Ότι «ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης δεν χορηγεί στοιχεία σε κάτοικο της Πεύκης που αφορά την υπόθεση της πλατείας Πέρρου» τονίζει η παράταξη Δήμος Μπροστά+.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Απαράδεκτο! Ο Τάσος Μαυρίδης “ρίχνει πόρτα” και στον Συνήγορο του Πολίτη» η παράταξη αναφέρει:

«Επί σειρά ετών (από 3/7/2020) ο κάτοικος επιδιώκει να λάβει απαντήσεις με χορήγηση εγγράφων από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης, χωρίς ο Δήμος να τα χορηγεί. Ο κάτοικος της Πεύκης προσέφυγε στην ανεξάρτητη αρχή Συνήγορος του Πολίτη επιδιώκοντας την διαμεσολάβηση του Συνηγόρου, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Τόσο ο Συνήγορος του Πολίτη, όσο και η Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής έχουν αποστείλει πάνω από επτά επιστολές στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και τον Τάσο Μαυρίδη, δηλώνοντας την υποχρέωσή του να χορηγήσει τα δημόσια έγγραφα.

Είναι απαράδεκτο οι κάτοικοι να μην έχουν πρόσβαση σε δημόσια έγγραφα, θεμελιώδη ατομικά δικαιώματα και τήρηση του κράτους δικαίου. Είναι υποχρεωμένος ο Τάσος Μαυρίδης να χορηγήσει τα στοιχεία στον κάτοικο και να απαντήσει στις επιστολές του. Δίνουμε στην δημοσιότητα το πλέοΟ ν πρόσφατο έγγραφο που υπέβαλε ο Συνήγορος του Πολίτη στον Τάσο Μαυρίδη και θεωρούμε δεδομένη την άμεση απάντηση στον κάτοικο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet