Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Άλλη μια αιμοδοσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Έδωσαν αίμα 83 εθελοντές, από τους 99 που προσήλθαν συνολικά, ενώ 14 ήταν οι πολίτες που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε εθελοντική αιμοδοσία, όπως ενημερώνει η δημοτικής αρχή.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικώς: «Για άλλη μια φορά μεγάλος αριθμός εθελοντών προσήλθε στην καθιερωμένη αιμοδοσία του Δήμου μας για να επιτελέσει το καθήκον του, ενώ γνωρίζω ότι αρκετοί συμπολίτες μας συμμετείχαν σε έκτακτες αιμοδοσίες λόγω της τραγωδίας των Τεμπών και για αυτό αξίζουν πολλών συγχαρητηρίων. Οι εθελοντές αιμοδότες με την προσφορά τους συνεισφέρουν στην τράπεζα αίματος του Δήμου μας, που μπορεί να καλύψει σε περίπτωση ανάγκης τους ιδίους ή συγγενικά τους πρόσωπα.

Ευχαριστούμε όλους τους εργαζομένους και τους εθελοντές που εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η αιμοδοσία και το Νοσοκομείο “Αγία Σοφία” για τη συμβολή του, καθώς και τους χορηγούς μας, που σταθερά υποστηρίζουν τις δράσεις μας. Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε πάνω από όλα τους αιμοδότες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας. Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet