Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης: «Ατόπημα» της παράταξης Θεοδωρακόπουλου η καταψήφιση της δωρεάς ΑΓΕΤ
Κοινωνία

Δημοτική Αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης: «Ατόπημα» της παράταξης Θεοδωρακόπουλου η καταψήφιση της δωρεάς ΑΓΕΤ

Για «ατόπημα» του πρώην δημάρχου Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, κάνει λόγο η δημοτική αρχή Λυκόβρυσης-Πεύκης, με αφορμή την καταψήφιση από την παράταξη του πρώτου της δωρεάς της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής στον Δήμο ακινήτου ως αθλητικού χώρου.

Στη σχετική ανακοίνωσή της, η δημοτική αρχή του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Μετά από δεκαετίες με μεθοδικότητα, επιμονή και στρατηγικό σχεδιασμό, με αποτελεσματικότητα και πάντοτε με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον, δρομολογήσαμε ένα πάγιο αίτημα τόσο των διοικήσεων του πρώην Δήμου Λυκόβρυσης, αλλά κυρίως αίτημα των κατοίκων του Δήμου μας για την αξιοποίηση δωρεάς ακινήτου ως αθλητικού χώρου ιδιοκτησίας ΑΓΕΤ Ηρακλής προς τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης. Ένας αθλητικός χώρος που θεωρούμε ότι θα καλύψει τις αυξημένες ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας Λυκόβρυσης. Με μεγάλη πλειοψηφία το Δημοτικό μας Συμβούλιο, ύστερα από εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, αποφάσισε θετικά την αποδοχή δωρεάς της εταιρείας ΑΓΕΤ Ηρακλής για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων».

«Δυστυχώς», συνεχίζει η ανακοίνωση της δημοτικής αρχής, «μεγάλος απών και αρνητής και από αυτή την τεράστια επιτυχία του Δήμου μας ήταν για μια ακόμη φορά ο… συνήθης ύποπτος Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και η δημοτική του ομάδα, που καταψήφισε τη συγκεκριμένη δωρεά προς τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet