Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Κ. Πεύκης για την παιδική χαρά που παραμένει κλειδωμένη
Κοινωνία

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι της Κ. Πεύκης για την παιδική χαρά που παραμένει κλειδωμένη

Οι παιδικές χαρές που δεν λειτουργούσαν, λόγω της καραντίνας, για 2,5 μήνες, έχουν ανοίξει σε όλη την Ελλάδα εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. Το ίδιο και οι περισσότερες παιδικές χαρές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αλλά όχι όλες…

Όπως αναφέρει η δημοτική παράταξη Συμμαχία Πολιτών, οι κάτοικοι της Κάτω Πεύκης, της περιοχής κάτω και από τη Βύρωνος, «βλέπουν με απορία και απογοήτευση ότι ο δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου τους έχουν ξεχάσει». Κι αυτό καθώς η παιδική χαρά που βρίσκεται Βύρωνος και Χίου, σε ένα όμορφο παρκάκι, είναι ακόμα κλειδωμένη.

«Τα δικά μας τα παιδιά είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού, είμαστε απογοητευμένοι από την εγκατάλειψη της περιοχής μας εδώ και μια δεκαετία» ανέφεραν στον πρώην δήμαρχο Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλο γονείς που ήταν με τα παιδιά τους έξω από την κλειδωμένη παιδική χαρά, το Σάββατο 20 Ιουνίου. «Από την περίοδο τη δική σας 2007-2011, έχουμε να δούμε ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής για τη γειτονιά μας» πρόσθεσαν οι κάτοικοι, σύμφωνα με την ανακοίνωση της παράταξης.

Ο κ. Θεοδωρακόπουλος εξέφρασε την απογοήτευσή του «για την αδιαφορία του Δήμου, μια αδιαφορία που έχει συνέπεια όχι μόνο να στερούνται τα παιδιά το παιχνίδι στην παιδική χαρά, αλλά και η ευρύτερη περιοχή να δείχνει παντελώς εγκαταλειμμένη». Ο ίδιος υποσχέθηκε  ότι θα επανέλθει στη γειτονιά με ομάδα στελεχών της παράταξης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet