Δράσεις αλληλεγγύης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Δράσεις αλληλεγγύης στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δωροεπιταγές για αγορές από super market της περιοχής Λυκόβρυσης και Πεύκης διέθεσε σε οικογένειες που έχουν ανάγκη το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου. Παράλληλα, με χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης διανεμήθηκαν τρόφιμα σε 150 οικογένειες.

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Δήμου:

Τις άγιες μέρες του Πάσχα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιος Μαυρίδης, πάντα κοντά στον πολίτη, αποδεικνύει ότι η αλληλεγγύη, ειδικά στις μέρες μας, είναι πράξη ύψιστης ανθρωπιάς.

Έτσι, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης γνωρίζοντας ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που δυσκολεύονται να καλύψουν ακόμα και τις βασικές τους ανάγκες διέθεσε αυτές τις μέρες 140 δωροεπιταγές (σε αντίστοιχο αριθμό οικογενειών) για αγορές από super market της περιοχής συνολικής αξίας 5.461 ευρώ, πραγματοποίησε διανομή τροφίμων μακράς διάρκειας σε 150 οικογένειες, ενώ 50 οικογένειες με ανήλικα παιδιά έλαβαν επιπλέον κρέας, αυγά, τσουρέκι και λαμπάδες χορηγία του Εμπορικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους υπαλλήλους και τους εθελοντές του Δήμου για την πράξη τους, το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου, αλλά και τον Εμπορικό Σύλλογο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ευγενική χορηγία του.

Επίσης δήλωσε ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στους συνδημότες μας που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από ποτέ ενώ ταυτόχρονα παρατήρησε ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι ευαισθητοποιούνται και στηρίζουν τις προσπάθειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης υποστηρίζοντας τους δημότες μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet