Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών και δύο υποτροφίες σε μαθητές Δημοτικού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από την «Ευρωγνώση»
Κοινωνία

Δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών και δύο υποτροφίες σε μαθητές Δημοτικού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης από την «Ευρωγνώση»

Το παράρτημα της αλυσίδας των κέντρων ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση» στην Πεύκη θα προσφέρει δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα αγγλικών σε παιδιά μελών των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου.

Αυτό συμφωνήθηκε σε συνάντηση που είχαν την Τετάρτη 29 Απριλίου ο αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Παναγιώτης Ιωάννου, με την ιδιοκτήτρια της επιχείρησης, Ράνια Παπαδοπούλου.

Ειδικότερα, τα παιδιά στα οποία δόθηκαν «tablets» από τον Δήμο μέσα στον Απρίλιο, καθώς και παιδιά τα οποία θα υποδείξουν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των έξι Δημοτικών Σχολείων του Δήμου θα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα ειδικά σχεδιασμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας, στο οποίο θα διδαχθούν τη βασική θεωρία του επιπέδου στο οποίο βρίσκονται στο σχολείο τους. Όπως ενημερώνει ο κ. Ιωάννου την κάθε συνεδρία θα μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι 30 μαθητές.

Ακόμη, το κέντρο ξένων γλωσσών «Ευρωγνώση» πρόσφερε δύο υποτροφίες για μαθητές, οι οποίες θα αξιοποιηθούν τον Σεπτέμβριο στο ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

«Για άλλη μια φορά είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι η συνεργασία Αυτοδιοίκησης, Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και ιδιωτικού τομέα είναι πολύτιμη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Υπό το σύνθημα Όλοι μαζί θα βγούμε πιο δυνατοί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης και η Ευρωγνώση Πεύκης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτές τις τόσο δύσκολες και πρωτόγνωρες στιγμές που βιώνει η ελληνική κοινωνία, αλλά και ολόκληρη η παγκόσμια κοινότητα», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του αντιδημάρχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet