Δωρεά ταμπλετών από την εταιρεία Όμιλος Ηρακλής για τους μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης
Κοινωνία

Δωρεά ταμπλετών από την εταιρεία Όμιλος Ηρακλής για τους μαθητές Λυκόβρυσης και Πεύκης

Άλλη μια εταιρεία που εδρεύει στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης, ο Όμιλος Ηρακλής, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη για την παροχή tablets σε μαθητές οι οποίοι αδυνατούν να συμμετέχουν στην τηλε-εκπαίδευση.

Ο κ. Μαυρίδης  επισκέφθηκε τα γραφεία της εταιρείας στη Λυκόβρυση, την Παρασκευή 12/3, και παρέλαβε από την κυρία Εύη Ιωαννίδου, διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου, δέκα tablets για τους μαθητές των σχολείων της πόλης. Επίσης, παρέδωσε στην κ. Ιωαννίδου ένα αντίτυπο της ιστορικής έκδοσης του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ομίλου, Δημήτρη Χανή.

«Ο Όμιλος Ηρακλής, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες ανάγκες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης για την ενίσχυση παιδιών που προέρχονται από οικογένειες με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες και τα οποία αδυνατούν να παρακολουθούν τα εξ αποστάσεων μαθήματά τους, ανταποκρίθηκε στο αίτημα του δημάρχου» αναφέρεται στην ανακοίνωση της δημοτικής αρχής. Τα tablets, όπως συνέβη και στις άλλες αντίστοιχες δωρεές, θα παραδοθούν από τον Δήμο στις Σχολικές Επιτροπές, προκειμένου να διατεθούν σε μαθητές που πραγματικά τα χρειάζονται.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά με τη δωρεά: «Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του Ομίλου Ηρακλής για το ενδιαφέρον για τον Δήμο μας. Άλλωστε η εταιρεία έχει την έδρα της εδώ και έχει δείξει έμπρακτα τη διάθεσή της να προσφέρει στην τοπική κοινωνία.

»Στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουμε για την αντιμετώπιση πρωτόγνωρων καταστάσεων που προκαλεί η πανδημία μπορούμε να τα καταφέρουμε με κοινή προσπάθεια των επιστημόνων, της κυβέρνησης, και των Δήμων, με τη βοήθεια των ενεργών πολιτών και των επιχειρήσεων.  Μια ανάγκη που εντοπίσαμε τους τελευταίους μήνες ήταν η αδυναμία συμμετοχής κάποιων μαθητών μας στην τηλε-εκπαίδευση. Γι’ αυτόν τον λόγο απευθυνθήκαμε σε εταιρείες της πόλης μας και χαίρομαι ιδιαίτερα για την ανταπόκρισή τους».

Από πλευράς του Ομίλου Ηρακλής, η Ιωαννίδου προέβη σχολίασε: «Στον Όμιλο Ηρακλής υπηρετούμε με συνέπεια τη δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε έμπρακτα στις τοπικές κοινωνίες όπου έχουμε παρουσία, με προτεραιότητα να στηρίζουμε ουσιαστικά τους νέους. Τώρα περισσότερο από ποτέ, θεωρούμε καθήκον μας να παρέχουμε στους μαθητές τα απαραίτητα εφόδια για την απρόσκοπτη συνέχιση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και την ενεργή συμμετοχή τους στην εκπαιδευτική διαδικασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet