Δωρεά 1.500 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Δωρεά 1.500 ευρώ στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Δωρεά για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης πραγματοποίησε η Τράπεζα Πειραιώς και συγκεκριμένα τα καταστήματα Αμαρουσίου, Πεύκης και Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, παρέλαβε, το πρωί της Δευτέρας 14 Αυγούστου, επιταγή με το προς δωρεά χρηματικό ποσό, όπως σημειώνει σε σχετική ανάρτησή του στο facebook:

«Στo πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας της Τράπεζας Πειραιώς και συγκεκριμένα των καταστημάτων Αμαρουσίου, Πεύκης και Λυκόβρυσης που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημα μας για ενίσχυση των κοινωνικών μας δομών και συγκεκριμένα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, επισκέφθηκα σήμερα το πρωί τον διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Αμαρουσίου κ. Χρήστο Μοσχόπουλο και παρέλαβα επιταγή ύψους 1.500 ευρώ ως δωρεά και ενίσχυση του Κοινωνικού μας Παντοπωλείου!!! Θερμές ευχαριστίες προς τη διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς και στους διευθυντές των καταστημάτων. Η ευαισθητοποίησή τους δείχνει την έμπρακτη συμπαράστασή τους στις κοινωνικά ευπαθής ομάδες του Δήμου μας και τη στήριξη στο κοινωνικό μας έργο! Ευχαριστούμε θερμά!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet