14 νέες προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

14 νέες προσλήψεις στους Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης

Εγκρίθηκαν 14 θέσεις πρόσληψης προσωπικού στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Οι προσληφθέντες θα απασχοληθούν στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Δήμου.

Για πρώτη φορά μετά από συντονισμένες ενέργειες του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιου Μαυρίδη και του Νομικού Προσώπου του Δήμου ΚΟΙΠΑΠ (Κοινωνική Προστασία και Αλληλεγγύη) εγκρίθηκε από το υπουργείο Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης η πρόσληψη 14 ατόμων για την υλοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Οι εν λόγω θέσεις αφορούν 14 θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε ΟΤΑ για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος με τίτλο «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής».

Σύμφωνα με την απόφαση (Αρ. πρωτ. 16544/25-08-15) που ψήφισε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ οι 14 θέσεις κατανέμονται σε 7 θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 1 θέση ΥΕ Βοηθών Μαγείρων, 4 θέσεις ΥΕ καθαριστριών.

Με αυτή την πολύ θετική εξέλιξη ενισχύονται περαιτέρω οι κοινωνικές δομές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και συγκεκριμένα οι Παιδικοί Σταθμοί, στοχεύοντας στην εύρυθμη λειτουργία τους, ενώ ταυτόχρονα θα εξυπηρετηθούν καλύτερα τα παιδιά και το προσωπικό σε αυτούς. Το εν λόγω Πρόγραμμα, χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και έτσι δεν επιβαρύνεται οικονομικά ο Δήμος ή οι δημότες.

Επιπλέον, εγκρίθηκε και μία θέση ιατρού, ειδικότητας γενικής ιατρικής για τις ανάγκες του ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet