Εθελοντική αιμοδοσία στις 5/4 στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Εθελοντική αιμοδοσία στις 5/4 στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης

Για τη Δευτέρα 5 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Ρήγα Φεραίου) από τις 10:00 ως τις 20:00 και έχει ως στόχο την ενίσχυση της Δημοτικής Τράπεζας Αίματος.

Θα τηρηθούν τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας που ισχύουν για την προστασία από τον κορωνοϊό, όπως συνέβη και στην εθελοντική αιμοδοσία που οργανώθηκε στον ίδιο χώρο τον Σεπτέμβριο του 2020, επισημαίνει η διοίκηση, προσθέτοντας ότι για πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στους τηλ. αριθμούς επικοινωνίας: 210 6122730 και 210 6145142.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά:

«Ο Δήμος μας καλεί τους δημότες και τους κατοίκους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνουμε. Η προσφορά αίματος είναι πάντοτε πολύτιμη. Αυτή την περίοδο, όμως, είναι ακόμη μεγαλύτερη η ανάγκη για καλύψουμε τις αυξημένες ανάγκες ζήτησης σε αίμα σε συνανθρώπους μας που το χρειάζονται για αυτό η συμμετοχή είναι ακόμη σημαντικότερη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet