Μήνας δράσης «Όλοι μαζί για τον μαθητή»
Κοινωνία

Μήνας δράσης «Όλοι μαζί για τον μαθητή»

Συγκέντρωση σχολικών ειδών για μαθητές οικογενειών που βρίσκονται σε δυσμενή οικονομική κατάσταση πραγματοποιεί ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου έως την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου, στον χώρο του πολυϊατρείου στο παλαιό δημαρχείο Πεύκης.

Παράλληλα, σε μία άλλη κοινωνική δράση, εκείνη της εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιήσει ο Δήμος τη Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης», επί των οδών Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης θα συλλέξουν σχολικά είδη, παιχνίδια και παιδικά ρούχα.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος ζητούν τη συνδρομή όλων, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Εθελοντική Δράση «Όλοι μαζί για τον μαθητή»

Συλλογή σχολικών ειδών από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης για τη νέα σχολική χρονιά.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και με δεδομένο τη δυσμενή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει πολλές οικογένειες ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, ο Δήμος μας διοργανώνει εκστρατεία συλλογής σχολικών ειδών για να τα μοιράσει σε μαθητές που χρειάζονται τη στήριξή μας.

Η ανάπτυξη παρόμοιων κοινωνικών δράσεων είναι αδύνατη χωρίς και τη δική σας συμπαράσταση. Για τον λόγο αυτό, σας παρακαλούμε θερμά να συνδράμετε σε αυτή μας την προσπάθεια προσφέροντας γραφική ύλη και σχολικά είδη, όπως τετράδια, χαρτί Α4, μπογιές, μολύβια, γόμες, στυλό, μαρκαδόρους, τσάντες, βοηθήματα, μολυβοθήκες, κ.τ.λ.

Η συλλογή των ειδών θα γίνεται καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00, στον χώρο του πολυϊατρείου στην Πεύκη (παλαιό δημαρχείο Πεύκης) Ελ. Βενιζέλου 15α. Η δράση θα ξεκινήσει από την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014.

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 210 6145148 & 210 6145151.

Επίσης, κατά τη διάρκεια της εθελοντικής αιμοδοσίας που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου 2014 (10:00 – 20:00) στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης» Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου, οι Αεροπρόσκοποι Πεύκης θα συλλέξουν σχολικά είδη, παιχνίδια και παιδικά ρούχα.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και αναμένουμε για τις δικές σας ενέργειες.

Είμαστε σίγουροι ότι θα είστε και πάλι αρωγοί σε αυτή μας την προσπάθεια.

Ο Δήμαρχος                                    Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Αναστάσιος Β. Μαυρίδης                        Δημήτρης Κατραμάδος

Δείτε την Αφίσα της δράσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet