Εθελοντικός καθαρισμός του Δάσους Μορέλλα από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 21/4
Κοινωνία

Εθελοντικός καθαρισμός του Δάσους Μορέλλα από τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 21/4

Μετά την επιτυχημένη συμμετοχή στην ταυτόχρονη πανελλαδική εθελοντική δράση του Let’s Do It Greece για τον καθαρισμού των αλσών της πόλης, ο Δήμος Λυκόβρυσης – Πεύκης προχωρά με δική του πρωτοβουλία, στον καθαρισμό του Δάσους Μορέλλα.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δράση καθαρισμού στο Δάσος Μορέλλα. Σημείο Συνάντησης: Είσοδος Δάσους Μορέλλα από οδό Ρήγα Φεραίου.

Τον συντονισμό και διεξαγωγή της δράσης έχει αναλάβει το Κέντρο Κοινότητας του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού. Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στο τηλ. 210 6145451 ή στο email στο [email protected].

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης σχολίασε σχετικά: «Τα δάση μας είναι η ζωή μας. Οφείλουμε να τα φροντίζουμε με κάθε τρόπο! Μετά τον επιτυχημένο καθαρισμό των δύο δασών Κάσδαγλη και Αργύρη, προχωράμε σε μια ακόμα δράση, αυτή τη φορά στο Δάσος Μορέλλα. Το παράδειγμα της εθελοντικής δράσης και η μαζική συμμετοχή που σημειώθηκε, μας κάνουν αισιόδοξους ότι η νέα γενιά αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα να προστατέψουμε το περιβάλλον και να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας γι’ αυτό. Αναμένουμε και αυτή τη φορά μαζική συμμετοχή, ώστε να στείλουμε το μήνυμα ότι τα δάση είναι ο πλούτος μας και δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε για να τα διατηρήσουμε».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet