Ειδική επιτροπή για την καλύτερη λειτουργία στα ΚΑΠΗ συστήνεται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Ειδική επιτροπή για την καλύτερη λειτουργία στα ΚΑΠΗ συστήνεται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Σύσταση ειδικής επιτροπής για την καλύτερη λειτουργία των ΚΑΠΗ συστήνεται στον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. Ειδικότερα, η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, εισηγήθηκε στο διοικητικό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 9/3/2018, λαμβάνοντας υπόψη την παράγραφο 6 του άρθρου 103 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87), τη σύσταση ειδικής επιτροπής για την καλύτερη λειτουργία των ΚΑΠΗ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Οι αρμοδιότητες της άμισθης επιτροπής θα είναι συμβουλευτικές και γνωμοδοτικές για τα θέματα των ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και Πεύκης και όχι κανονιστικές. Η Επιτροπή θα διατυπώνει σχετικές προτάσεις στο διοικητικό συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, το οποίο και θα έχει την αποφασιστική αρμοδιότητα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η παραπάνω  επιτροπή θα αποτελείται από τα εξής επτά μέλη:

  1. Πρόεδρος: Προϊσταμένη του ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης – Πεύκης κ. Κορδώνη, με αναπληρωματικό μέλος τη διευθύντρια των Κοινωνικών Δομών κ. Γαϊτανίδου.
  2. Τρία άτομα – χρήστες από το ΚΑΠΗ Πεύκης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Ρουμελιώτη, Πανταζή, Διαμαντόπουλο, με αναπληρωματικά μέλη τους κ.κ. Καλλιαντέρη και Ακριβοπούλου.
  3. Τρία άτομα – χρήστες από το ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης και συγκεκριμένα οι κ.κ. Πιτσάκη, Κωνσταντοπούλου, Γεωργιάδης, με αναπληρωματικό μέλος την κ. Μορφιαδάκη.

Η επιλογή των μελών – χρηστών έγινε μέσω συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης, που είχε κατατεθεί εντός του χρονικού πλαισίου που είχε οριστεί από την πρόεδρο για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Το διοικητικό συμβούλιο ενέκρινε την ειδική επιτροπή.

Την Τετάρτη 28/3/2018 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής, όπου συζητήθηκαν οι αρμοδιότητές της.

Το αξίωμα των μελών της Επιτροπής είναι τιμητικό και άμισθο.

«Στη συντονισμένη μας προσπάθεια για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προχωράμε με σταθερό βηματισμό και πάντα σε συνεργασία με τον δήμαρχο Τάσο Μαυρίδη. Η πρόθεσή μας είναι να μειώσουμε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι χρήστες – φίλοι των ΚΑΠΗ, καθώς και να δημιουργήσουμε όλα τα προαπαιτούμενα για να περνούν όμορφα οι έφηβοι της “Τρίτης Ηλικίας”. Η συμβολή των μελών αποτελεί καθοριστικό παράγοντα γι’ αυτήν την προσπάθεια», δήλωσε η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet