Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης
Κοινωνία

Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης

Μια όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Λυκόβρυσης για την Ημέρα της Γυναίκας. Οι γυναίκες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης ενώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί αυτήν την ξεχωριστή μέρα.

Η ψυχολόγος Χριστίνα Κορολή είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μαζί με τα μέλη και οι τοποθετήσεις και οι ερωτήσεις έδειχναν, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, την αληθινή ανάγκη της κάθε γυναίκας να εκφράσει τον ρόλο της στη σημερινή εποχή.

Η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, παρέστη στη γιορτή και, αφού μετέφερε και τις ευχές του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη σε όλες τις παρευρισκόμενες γυναίκες, δήλωσε:

«Με έναν όμορφο τρόπο γιορτάσαμε τη γιορτή της γυναίκας στα ΚΑΠΗ του Δήμου μας. Είναι σίγουρο ότι ενωμένες οι γυναίκες κάθε ηλικίας, μπορούν να επιτύχουν τα πάντα. Να βρουν τη δύναμη να ανταπεξέλθουν στους πολλαπλούς ρόλους που καθώς μεγαλώνουμε αυξάνονται, αλλά και να εγκαταλείψουν καταστάσεις που δεν τους αξίζουν. Το ασθενές φύλο δεν υπάρχει πια. Υπάρχει μονάχα μια ασθενής κοινωνία που χρειάζεται αναπροσαρμογή και επαναπροσδιορισμό».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και η αντιπρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Μαριάννα Μαμαλάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet