Εκδήλωση για την υποστήριξη της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών στη Λυκόβρυση
Κοινωνία

Εκδήλωση για την υποστήριξη της Ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών στη Λυκόβρυση

Εκδήλωση για τη συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη της εθελοντικής ομάδας ΟΕΔΔ (Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών) διοργάνωσε το σχολείο St. Catherine’s το πρωί της Τρίτης 30/11, στη Λυκόβρυση. Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης.

Η ΟΕΔΔ εδρεύει στην Κηφισιά και έχει ως πρωταρχικό σκοπό της τη δασοπυρόσβεση και τη δασο-πυροπροστασία στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Συνδράμει συχνά την κρατική Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλο σχεδόν το φάσμα των αρμοδιοτήτων της, στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Αττικής. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συγκεντρωθούν χρήματα για να υποστηριχθούν οι εθελοντές πυροσβέστες και να αγοραστεί νέο πυροσβεστικό όχημα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Με χαρά αποδέχθηκα την πρόσκληση του St. Catherine’s να συμμετέχω στη σημερινή εκδήλωση για τη στήριξη εθελοντικής ομάδας της περιοχής μας. Το σχολείο όπως και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων έχει πολλές φορές βοηθήσει τις δομές μας και τις δράσεις μας και έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την τοπική κοινωνία, ενώ εκπαιδεύει μελλοντικούς ενεργούς πολίτες. Η συνένωση δυνάμεων κεντρικού κράτους, Αυτοδιοίκησης, ενεργών πολιτών που προσφέρουν και εθελοντών μας καθιστά πιο ισχυρούς στην αντιμετώπιση των συγχρόνων απειλών που προκαλεί η κλιματική αλλαγή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet