Εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Καρπενήσι
Κοινωνία

Εκδρομή του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο Καρπενήσι

Ο Σύλλογος Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης στο πλαίσιο των πολιτιστικών του δράσεων πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι και στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και προσκύνημα στην Ιερά Μονή Παναγίας της Προυσιώτισσας.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος ευχαριστεί πολύ τα μέλη και τους φίλους του που συμμετείχαν στην εκδρομή. Επίσης, ευχαριστεί πολύ  την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γεωργία Ποριώτου-Χρούσου, και τον αντιδήμαρχο Νικόλαο Γκαραβέλλα που συμμετείχε, επίσης, στην εκδρομή.

Η εκδρομή άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και αναμνήσεις σε όλους. Οι καιρικές συνθήκες βοήθησαν και έτσι οι εκδρομείς μπόρεσαν να απολαύσουν την ελληνική φύση σε μια ωραία εποχή για το μέρος αυτό.

Παράλληλα, ο Σύλλογος ενημερώνει ότι ο ετήσιος φιλανθρωπικός χορός του θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Κυριακής 9 Δεκεμβρίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων Terra Verde. Τα έσοδα του χορού θα διατεθούν σε οικογένειες του δήμου μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στον χορό μπορούν να αποστείλουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook ή στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet