Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης εκτός των δομών
Κοινωνία

Εκπαιδευτικές δραστηριότητες για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης εκτός των δομών

Πραγματοποιούνται και φέτος για τα παιδιά που φιλοξενούνται στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Λυκόβρυσης – Πεύκης βιωματικές εκπαιδευτικές – ψυχαγωγικές δραστηριότητες εκτός του χώρου των Σταθμών, με γνώμονα, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Δήμου, την παροχή ποιοτικών και σύγχρονων υπηρεσιών για την ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών.

Οι δράσεις, που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στην ηλικία και στις ανάγκες των παιδιών, έχουν σκοπό την ενίσχυση της ψυχοσωματικής – συναισθηματικής ανάπτυξής τους και τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους, παρέχοντάς τους παράλληλα την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά και να κοινωνικοποιηθούν.

Τα παιδιά με τις υπεύθυνες των Παιδικών Σταθμών, τις παιδαγωγούς και την Πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία & Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Άννα Ασπραδάκη, επισκέφθηκαν και συνεχίζουν να επισκέπτονται διάφορα μέρη (ΕΛ.ΤΑ., λαϊκές αγορές, πολιτιστικά πάρκα με ζώα κ.ά.).

Όπως σημειώνεται από τη διοίκηση του ΚΟΙΠΑΠ, «το ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ Λυκόβρυσης – Πεύκης στηρίζει ένθερμα τις εν λόγω εκπαιδευτικές δράσεις που συμβάλλουν στη διαπαιδαγώγηση και τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσχολικής ηλικίας». Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ κα Άννα Ασπραδάκη συγκεκριμένα δήλωσε: «Είμαστε αρωγοί σε κάθε ανάλογη προσπάθεια των παιδικών σταθμών του Δήμου μας αναγνωρίζοντας τον ιδιαίτερο ρόλο που επιτελούν στη διάπλαση της ευαίσθητης παιδικής ψυχής. Παράλληλα, θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στη διευθύντρια των δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Βαρδάκου, όσο και στο υπόλοιπο εκπαιδευτικό προσωπικό για την άριστη συνεργασία τους και την προσωπική τους ενασχόληση με την οργάνωση των δραστηριοτήτων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet