Εκπροσώπους του Συλλόγου Μικρασιατών και του «Αριστοτέλη» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

Εκπροσώπους του Συλλόγου Μικρασιατών και του «Αριστοτέλη» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης

Εκπροσώπους του Συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης-Λυκόβρυσης ΙΩΝΙΑ και του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Αθλητικού Συλλόγου «Αριστοτέλης» υποδέχθηκε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης τη Δευτέρα 22/11/2021 σε δύο συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στο γραφείο του.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου Μικρασιατών παρουσίασαν τη δράση του συλλόγου, καθώς και τον προγραμματισμό τους για το επόμενο διάστημα, που έχει ως στόχο τη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Στην επόμενη συνάντηση, οι εκπρόσωποι του Συλλόγου «Αριστοτέλης» παρουσίασαν στον δήμαρχο τις δράσεις του συλλόγου, ιδιαίτερα για το σκάκι, και ζήτησαν την υποστήριξη του Δήμου στην προσπάθεια για τη διάδοση αυτού του πνευματικού αθλήματος.

Μετά τις συναντήσεις ο κ. Μαυρίδης δήλωσε: «Είχα σήμερα τη χαρά να υποδεχτώ τους εκπροσώπους δύο εκ των πιο δραστήριων συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας. Ενημερώθηκα από τις διοικήσεις τους για τις δράσεις τους, τις οποίες πάντα προσπαθούμε να στηρίζουμε με κάθε δυνατό τρόπο. Είχα τη χαρά να τους παραδώσω ιδιοχείρως το βιβλίο που παρουσιάζει την ιστορία του Δήμου μας. Ιστορία την οποία Αυτοδιοίκηση και Κοινωνία των Πολιτών έχουμε γράφει από κοινού τα προηγούμενα χρόνια και θα συνεχίσουμε με την ίδια διάθεση συνεργασίας και στήριξης τα επόμενα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet