Εμπεριστατωμένη ενημέρωση παρείχε το σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού
Κοινωνία

Εμπεριστατωμένη ενημέρωση παρείχε το σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης το ανοιχτό σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού με θέμα «Αναλυτική παρουσίαση Πανεπιστήμια – ΤΕΙ και σύνδεσή τους με την αγορά εργασίας», που πραγματοποίησαν το Φροντιστήριο «Πουκαμισάς» και η «Orientum – Σύμβουλοι Σταδιοδρομίας» σε συνεργασία με τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Νομικό Πρόσωπο ΠΕΑΠ.

Το τρίωρο σεμινάριο, με εισηγητή τον σύμβουλο Επαγγελματικού Προσανατολισμού και συγγραφέα του βιβλίου «Πάμε Πανεπιστήμιο 2017», Νίκο Παυλάκο, απευθύνθηκε σε μαθητές Λυκείου, γονείς μαθητών και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που επιθυμούν εμπεριστατωμένη ενημέρωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νεαρών μαθητών.

O πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Γιώργος Καρύμπας, σημείωσε σχετικά: «Είναι φυσιολογικό στη σημερινή δύσκολη συγκυρία οι μαθητές να νιώθουν ανασφάλεια και να ζητούν ενημέρωση. Είναι φυσικό να διερευνούν τις προοπτικές που έχουν. Ο δήμαρχος, κ. Τάσος Μαυρίδης, και το σύνολο της διοίκησης του Δήμου θα είμαστε δίπλα τους και θα εργαστούμε συλλογικά για την ανάπτυξη του Δήμου μας και της χώρας μας ευρύτερα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet