Ενημέρωση για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 14/10
Κοινωνία

Ενημέρωση για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Λυκόβρυσης – Πεύκης στις 14/10

Το ΝΠΔΔ «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ανακοινώνει τη νέα περίοδο λειτουργίας 2015-2016 του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας «Ο θεσμός αυτός έχει πια καθιερωθεί στον Δήμο μας και η νέα δημοτική Αρχή δίνει μεγάλη έμφαση στην όσο το δυνατόν αρτιότερη και δυναμικότερη παρουσία του, προς όφελος των δημοτών μας».

Για την ενημέρωση των δημοτών, του Τύπου και των ενδιαφερομένων θα γίνει παρουσίαση του θεσμού και συζήτηση την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, στις 18:30, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αφροδίτης 4 & Μουστακλή, Ηλιακό Χωριό).

«Το Κοινωνικό Φροντιστήριο» συνεχίζει η ανακοίνωση «εντάσσεται στις αρμοδιότητες του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΑΠ, που συντονίζει όλες τις ενέργειες για να υποστηριχτούν οι ασθενέστεροι οικονομικά δημότες μας με τις δομές αλληλεγγύης που έχει ιδρύσει.  Θεωρούμε πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, τα νέα παιδιά και οι οικογένειές τους έχουν την ανάγκη στήριξης και για αυτό ο Δήμος μας μέσω του ΚΟΙΠΑΠ, έχει δώσει προτεραιότητα σε αυτόν τον σκοπό».

Στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, που φιλοξενεί μαθητές των δημόσιων Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, διδάσκονται όλα τα μαθήματα (ακόμα και αυτά των κατευθύνσεων της Γ΄ Λυκείου), από εθελοντές πτυχιούχους καθηγητές. Το ΚΟΙΠΑΠ καλεί όλους τους πολίτες του Δήμου που θέλουν να βοηθήσουν, να δηλώσουν εθελοντές στο γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου.

Οι γονείς των παιδιών μπορούν να ενημερώνονται  για όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τα απαραίτητα δικαιολογητικά,  καθημερινά στα γραφεία του ΚΟΙΠΑΠ, Αγίας Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση από τις  8:00 έως τις 15:00 αλλά και καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 213 2051745.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet