Εξωραϊσμός αύλειων χώρων νηπιαγωγείων της Πεύκης από την Janssen Ελλάδος
Επιχειρήσεις – Αγορά

Εξωραϊσμός αύλειων χώρων νηπιαγωγείων της Πεύκης από την Janssen Ελλάδος

Περισσότεροι από 120 εργαζόμενοι του εταιρικού «συμπολίτη» Janssen Ελλάδος συμμετείχαν την περασμένη Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2017, στο πλαίσιο εθελοντικής δράσης αφιερωμένης στα παιδιά, στον εξωραϊσμό του αύλειου χώρου τριών νηπιαγωγείων (1ο, 3ο & 4ο Νηπιαγωγεία Δημοτικής Κοινότητας Πεύκης) του Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης. Μία ήμερα νωρίτερα ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, είχε παρευρεθεί σε συνάντηση της διοίκησης της εταιρείας με τους εργαζομένους της ανά τη χώρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της εταιρείας στην Πεύκη, προκειμένου να αποδοθεί φόρος τιμής στον διευθύνοντα σύμβουλο, Μάκη Παπαταξιάρχη, αλλά και στους εργαζομένους, για την εθελοντική τους πρωτοβουλία. Ο δήμαρχος μάλιστα απέδωσε στον διευθύνοντα σύμβουλο και τους εργαζομένους, τιμητική πλακέτα εκ μέρους του Δήμου για την αξιέπαινη δράση τους, επισημαίνοντας:

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την αγαστή συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο μας και τον εταιρικό μας συμπολίτη Janssen Ελλάδος, μέλος του Ομίλου Johnson & Johnson, που στόχο έχει την προσφορά στην κοινωνία. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη καταδεικνύουν, στη δύσκολη και μακρά οικονομική συγκυρία στη χώρα, ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, οι αξιώσεις μας στο αύριο και στην ποιότητα ζωής της καθημερινότητάς μας, βελτιώνονται σημαντικά. Ένα θερμό ευχαριστώ στη διοίκηση και όλους τους εργαζόμενους της εταιρείας που έδειξαν έμπρακτα στην τοπική μας κοινωνία τα ευγενικά τους αισθήματα και την αγάπη τους για τον Δήμο όπου και εδρεύουν τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την περαιτέρω βελτίωση της Λυκόβρυσης και Πεύκης, της “Πόλης της Ζωής μας”, με πρωτοβουλίες, δράσεις, συνεργασίες, έργα».

Από την πλευρά του, ο διευθύνων σύμβουλος της Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης, τόνισε χαρακτηριστικά: «Σήμερα, εργαζόμενοι εθελοντικά, προσφέραμε στα παιδιά. Η συγκεκριμένη δράση είχε επίσης σκοπό να υποστηρίξουμε την τοπική κοινότητα όπου εδρεύουμε και επιχειρούμε. Στη Janssen, την εταιρεία του μεγαλύτερου παγκόσμιου ομίλου στη Φροντίδα Υγείας, της Johnson & Johnson, ακολουθούμε και εφαρμόζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του “πιστεύω” μας, έχοντας βαθιά επίγνωση της ευθύνης προς τις κοινότητες όπου ζούμε και εργαζόμαστε και γενικά προς όλη την κοινωνία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet