Εορταστικά καλάθια σε 150 ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Εορταστικά καλάθια σε 150 ωφελούμενες οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στην καθιερωμένη πασχαλινή εκδήλωση για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που διοργανώνουν το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού του Δήμου και η δομή «Παροχή Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο» του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης βρέθηκε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Μανόλης Αναγνωστάκης». Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος, μέλος του ομίλου Johnson & Johnson, προσέφερε εορταστικά καλάθια με πασχαλινά γλυκίσματα και κρασιά σε 150 οικογένειες ωφελούμενων – δικαιούχων, τα οποία ετοίμασαν, οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, η εταιρεία  Janssen αποτελεί υποστηρικτή και συνοδοιπόρο των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης και ανταποκρίνεται θετικά σε όποια δράση κοινωνικού χαρακτήρα έχει ζητηθεί η συνδρομή της. Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Παπαταξιάρχη και τους εργαζομένους της εταιρείας για τη στήριξη. Ευχαριστώ, επίσης, τους εργαζομένους των κοινωνικών μας δομών για το έργο που επιτελούν, καθώς προσπαθούμε καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, αλλά κυρίως τις γιορτινές ημέρες να σταθούμε δίπλα στους ωφελούμενους των δομών μας. Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους».

Ο κ. Ευθύμιος Παπαταξιάρχης, διευθύνων σύμβουλος της Janssen Hellas, ανέφερε ότι ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας της εταιρείας και ότι η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί ελάχιστη ένδειξη ανθρωπιάς που αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευση της Janssen για αλληλεγγύη και στήριξη της τοπικής κοινωνίας. 

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νίκος Γκαραβέλλας, εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του στους ανθρώπους της Janssen για την ευαισθησία με την οποία έχουν προσεγγίσει τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου, αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο έργο τους, ενώ δεν παρέλειψε να απευθύνει στους παρευρισκόμενους ευχές για το Πάσχα, διαβεβαιώνοντας τους ότι «οι κοινωνικές δομές του Δήμου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα πολυποίκιλα αιτήματα και τις ανάγκες των συνανθρώπων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet