Εορταστική εκδήλωση για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου
Κοινωνία

Εορταστική εκδήλωση για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Την Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε, ενόψει Πάσχα, μια μικρή εκδήλωση ανταλλαγής ευχών και διάθεσης εορταστικών πακέτων και δώρων στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης. Η φαρμακευτική εταιρεία Janssen Ελλάδος, του ομίλου Johnson & Johnson, σταθερός υποστηρικτής, πλέον, των κοινωνικών δομών του Δήμου, ετοίμασε, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας Janssen4Good, εορταστικά καλάθια με πασχαλινά γλυκίσματα και δωράκια.

Επίσης, το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine’s, όπως κάθε χρόνο, προσέφερε δώρα στους μικρούς φίλους τα οποία, με πολλή αγάπη, αγοράστηκαν από τις οικογένειες των μαθητών του σχολείου.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά με την εκδήλωση: «Αυτές τις ημέρες, τις εορταστικές, προσπαθούμε ως Δήμος να βρισκόμαστε πιο κοντά στους συνδημότες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Σε αυτή μας την προσπάθεια έχουμε συμπαραστάτες τους οποίους οφείλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου: την εταιρεία Janssen Ελλάδος και τους εργαζομένους της, καθώς και το ιδιωτικό σχολείο Saint Catherine’s, εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους και τους εθελοντές που προσφέρουν στις κοινωνικές μας δομές για τη συμβολή τους».

Από την πλευρά του, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Νίκος Γκαραβέλλας, σημείωσε: «Είμαστε τυχεροί που στην πόλη μας υπάρχουν δύο εξέχουσες προσωπικότητες που διακρίνονται για την ευαισθησία, τη θέληση και την αποφασιστικότητα. Είναι ο δήμαρχός μας, Τάσος Μαυρίδης, και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Janssen Ελλάδος, Μάκης Παπαταξιάρχης. Η συμβολή τους στην  κοινωνική συνοχή της πόλης μας είναι πολύ μεγάλη. Τη θέλησή τους αυτή τη μετουσιώνουν σε πράξη η κ. Κέλυ Σταυροπούλου, Communications & Public Affairs Specialist Janssen Hellas, με την ομάδα της και εμείς με την ομάδα του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού. Τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία, για ό,τι έχουν κάνει και για ό,τι πρόκειται να κάνουν στο μέλλον. Στέλνουμε τις ευχές μας στους εργαζομένους της Janssen και τις οικογένειές τους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet