Εορταστικό τριήμερο καλοκαιρινής γιορτής Δημοτικών Παιδικών Σταθμών
Κοινωνία

Εορταστικό τριήμερο καλοκαιρινής γιορτής Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Ξεκινά σήμερα 9 Ιουνίου το εορταστικό τριήμερο της καλοκαιρινής γιορτής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί από 18:00 έως 19:00, με το πρώτο μέρος της γιορτινής εκδήλωσης του 2ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης. Το δεύτερο μέρος ξεκινά στις 19:30 και ολοκληρώνεται στις 20:30.

Αύριο Σάββατο 10 Ιουνίου στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου θα ανέβουν οι μικροί του 1ου Παιδικού Σταθμού Πεύκης στις 17:30 (πρώτο μέρος 17:30 – 18:30 και δεύτερο μέρος 19:00 – 20:00), ενώ την Κυριακή 11 Ιουνίου επί σκηνής… οι μικροί του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Λυκόβρυσης με ώρα έναρξης 17:30.

Όσο για το πρόγραμμα… η φαντασία των μικρών δεν γνωρίζει όρια. Ας ρίξουμε μία ματιά σε ό,τι με πολύ αγάπη για τα παιδιά και τη γιορτή τους επιμελήθηκαν η διευθύντρια των Παιδικών, Σταυρούλα Βαρδάκου και οι εκπαιδευτικοί τους, πάντα με τη μεγάλη αγκαλιά των μικρών:

  • Το Θέατρο της Πεύκης απόψε το βράδυ (9 Ιουνίου) φοράει τα γιορτινά του & ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα παιδιά και τις δασκάλες του 2ου Παιδικού Σταθμού.
  • Πρεμιέρα του εορταστικού τριημέρου με τα στρουμφάκια και τα χελιδόνια στις 6:00μ.μ.
  • Οι πεταλούδες και τα ηλιοτρόπια συνεχίζουν το μαγικό ταξίδι στις 7:30 μμ.
  • Μια ξεχωριστή παραμυθοσαλάτα μαγειρεύεται, με πολύ φαντασία, γέλιο και πολύ περιπέτεια.
  • Το χαμόγελο, η διάθεση για διασκέδαση, το δυνατό χειροκρότημα, είναι το εισιτήριο των γονιών, παππούδων, γιαγιάδων, φίλων, που θα καμαρώσουν και θα απολαύσουν …  τους ψαράδες εν δράσει…  την κυρά Καλή και τους 12 μήνες,  το νησί του χαμένου θησαυρού, τα παιδιά η ελπίδα της γης!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet