Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης
Κοινωνία

Επίθεση κουκουλοφόρων με μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης

Καταδρομική επίθεση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα κουκουλοφόροι στο Αστυνομικό Τμήμα της Πεύκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, οι δράστες πέταξαν πέντε βόμβες μολότοφ προς το Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην οδό Κονίτσης, ενώ από την επίθεση προκλήθηκε πυρκαγιά σε δύο αυτοκίνητα, ένα περιπολικό και ένα Ι.Χ, που ήταν σταθμευμένα στο σημείο.

Η Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο έσβησε τη φωτιά στα δύο οχήματα, στα οποία προκλήθηκαν ζημιές, ενώ οι δράστες μετά την επίθεση εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Στο κτήριο, την ώρα εκείνη, βρίσκονταν δύο αστυνομικοί και ο σκοπός υπηρεσίας, ενώ στα κρατητήρια του τμήματος υπήρχαν επτά κρατούμενοι που θα εγκλωβίζονταν στις φλόγες, καθώς οι κουκουλοφόροι πετούσαν τις μολότοφ μέσα στο κτήριο. Για να είναι μάλιστα σίγουροι ότι θα προκαλέσουν μεγάλη φωτιά έριξαν και δυο μεγάλα μπουκάλια με λάδι μηχανής.

Οι κουκουλοφόροι θα είχαν καταφέρει τον σκοπό τους αν ο αστυνομικός φρουρός δεν είχε προλάβει να πυροβολήσει δυο φορές στον αέρα, για να εξαφανιστούν.

Αφού τράπηκαν σε φυγή, πέταξαν στον δρόμο  μολότοφ μόνο και μόνο για να μην τις έχουν μαζί τους σε ενδεχόμενο έλεγχο από αστυνομικούς που θα έφταναν στην περιοχή.

Σημειώνεται ότι το αστυνομικό τμήμα είχε δεχτεί επίθεση με μολότοφ και τον Ιανουάριο του 2008, όταν βρισκόταν επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet