Επίσκεψη δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον 1ο Παιδικό Σταθμό Πεύκης
Κοινωνία

Επίσκεψη δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης στον 1ο Παιδικό Σταθμό Πεύκης

Τον 1ο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Πεύκης επισκέφθηκε ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 για να γνωρίσει από κοντά τους μικρούς που φιλοξενούνται στον Σταθμό. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο δήμαρχος ενημερώθηκε για τις δράσεις των μικρών ενόψει των Άγιων Ημερών του Πάσχα, είχε την ευκαιρία να συγχαρεί τα παιδιά από κοντά για τις πασχαλινές δημιουργίες τους, για τα κόκκινα αυγά που είχαν βάψει λίγη ώρα πριν την επίσκεψη, αλλά και να γευτεί τα πεντανόστιμα και μοσχομυριστά κουλουράκια που δημιούργησαν τα μικρά με τη βοήθεια των έμπειρων παιδαγωγών τους.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης διάλεξε στη συνέχεια από την Παιδική Βιβλιοθήκη του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού το βιβλίο «Το σπίτι της αγάπης»… και οι μικροί φίλοι του Δήμου έκατσαν οκλαδόν ολόγυρά του για να τους διαβάσει το παραμύθι, να τους μιλήσει για την αξία και τη μεγάλη σημασία της αγάπης, της ενότητας και της ομαδικότητας. «Όλοι μαζί είμαστε μία οικογένεια», είπε στα παιδιά ο δήμαρχος και συνέχισε: «Και όλοι μαζί φροντίζουμε τον εαυτό μας, τους φίλους μας και όλους γύρω μας ώστε αγαπημένοι να μεγαλώνουμε και να προχωράμε στη ζωή μας».

Ο κ. Τάσος Μαυρίδης αγκάλιασε τα παιδιά, άκουσε τα ονόματά τους, τα ευχαρίστησε για την ιδιαίτερα φιλοτεχνημένη, με τα παιδικά τους χεράκια, ευχετήρια κάρτα του Πάσχα που του έδωσαν και τους υποσχέθηκε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι θα «ξεκλέβει» χρόνο από τις καθημερινές του εργασίες για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου για να περνά μαζί τους.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο δήμαρχος μετά την επίσκεψή του: «Όταν αφιερώνεις χρόνο στα παιδιά, ο χρόνος αυτός επιστρέφει διπλός σε καθέναν μας που το πράττει. Η πηγαία αγάπη και η τρυφερότητα που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και φαίνεται καθάρια στα μάτια τους, μας δίνει τη δύναμη να εργαστούμε ακόμη περισσότερο για τη μεγάλη οικογένεια του Δήμου μας. Με το καλό όλοι μας να υποδεχτούμε τις Άγιες Ημέρες που έρχονται με σεβασμό του κάθε ανθρώπου προς τον συνάνθρωπό του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet