Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πεύκη τα ξημερώματα – Ι.Χ. και μηχανή δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών
Φωτογραφία: hellenicpolice/FB
Κοινωνία

Επεισοδιακή καταδίωξη στην Πεύκη τα ξημερώματα – Ι.Χ. και μηχανή δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών

Μια επεισοδιακή καταδίωξη σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Πεύκη. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλες ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης 31/5, έκαναν σήμα σε μία μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο για να σταματήσουν για έλεγχο. Ωστόσο, οι οδηγοί των οχημάτων αντί να σταματήσουν ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να αρχίσουν να τους καταδιώκουν.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει ο οδηγός του Ι.Χ. έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί με σταθμευμένο όχημα. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το αυτοκίνητο στην οδό Μπότσαρη, με τον οδηγό να προσπαθεί να διαφύγει πεζός, ωστόσο δεν τα κατάφερε και συνελήφθη.

Τελικά διαπιστώθηκε πως ο δράστης είχε κλέψει το αυτοκίνητο λίγο νωρίτερα, ενώ βρέθηκε και ο κάτοχος του κλεμμένου αυτοκινήτου.

Αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των ατόμων που επέβαιναν στη μηχανή, οι οποίοι διέφυγαν προς τη Λυκόβρυση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet