Επιτυχημένος ο 10ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης
Κοινωνία

Επιτυχημένος ο 10ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 10ος φιλανθρωπικός χορός του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης – Πεύκης, στο χώρο εκδηλώσεων Terra Verde στην Κηφισιά, στις 9 Δεκεμβρίου 2018.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί «από καρδιάς» όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου, καθώς και τους θεσμικούς παράγοντες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που ήρθαν αυτό το κυριακάτικο μεσημέρι να το περάσουμε μαζί με φαγητό, μουσική και χορό, στηρίζοντας με την παρουσία τους τη φιλανθρωπική δράση του.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν εξ ολοκλήρου, με τη μορφή δωροεπιταγών, για τρόφιμα τις ημέρες των Χριστουγέννων σε οικογένειες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Αναστάσιος Μαυρίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γεωργία Ποριώτου, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Κώστας Νικολιδάκης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Πανταζής, ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Εθελοντισμού, Νικόλαος Γκαραβέλλας, ο αντιδήμαρχος Δημοτικής ενότητας Πεύκης, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο πρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης, ο αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου ΠΕΑΠ, Ευάγγελος Παπανικολάου, η αντιπρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ και πρόεδρος του συλλόγου Κρητών «ΤΑΛΩΣ», Μαριάννα Μαμαλάκη, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού, Γεώργιος Καρύμπας, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας από την Κοινωνία Ενεργών Πολιτών, Μαρία Γώγου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη.- και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτριος Κωνστάντος, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Κατραμάδος, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Βασιλική Νικολαροπούλου, η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Έφη Τσεκούρα, ο πρόεδρος της Β4 ΝΟΔΕ, Σπύρος Αβραμάκος, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Νικόλαος Κωστόπουλος.

Επίσης παρέστησαν ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Λυκόβρυση Πεύκη 2020 Παναγιώτης Ιωάννου, η πρόεδρος της κινηματογραφικής λέσχης Πεύκης, Έλλη Μήτση, ο πρόεδρος του συλλόγου Μικρασιατών Πεύκης, Γεώργιος Γαζεπίδης, ο πρόεδρος του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΘΕΝΙΑΣ», Κώστας Κωνσταντινίδης, η πρόεδρος της φιλοζωικής ένωσης Λυκόβρυσης Πεύκης ΦΕΛΥΠΕ, Δέσποινα Αναστασιάδου, η πρόεδρος του χορευτικού συλλόγου «Αστροφεγγιά», Χριστίνα Χαριτάκη, ο αρχηγός των Αεροπροσκόπων Πεύκης, Μάρκος Τόφαλος, ο δάσκαλος χορού Στέφανος Γανωτής.

Το «παρών» έδωσε επίσης ο πρώην δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Δημήτρης Φωκιανός.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους όσοι προσέφεραν στη λαχειοφόρο αγορά της εκδήλωσης, τα καταστήματα Λυκόβρυσης – Πεύκης και ιδιαιτέρως το Σπ. Καίκη για την προσφορά του στο ξενοδοχείο ΚΑΙΚΗΣ Καλαμπάκα και τον κ. Νικόλαο Γκαραβέλλα για τη μεσολάβηση. Επίσης ευχαριστεί την κ. Βασιλική Ματζαβέλλα για τις 10 υποτροφίες που προσέφερε από το φροντιστήριό της.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet