Επτά ιδιωτικοί φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης για παροχή tablets στους μαθητές
Κοινωνία

Επτά ιδιωτικοί φορείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης για παροχή tablets στους μαθητές

Επτά φορείς του ιδιωτικού τομέα που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του δήμαρχου Τάσου Μαυρίδη για την παροχή tablets σε μαθητές, οι οποίοι αδυνατούσαν να συμμετέχουν στην τηλεκπαίδευση, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Eurobank, η Alpha Bank και η Τράπεζα Πειραιώς, που έχουν υποκαταστήματα στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Λυκόβρυσης-Πεύκης, η Εταιρεία Διανομής Αερίου Αττικής, η Εταιρεία ΒΕΝΕΤΗ, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, που εδρεύουν εντός της πόλης και η εταιρεία ΝΟΗΣΙΣ που συνεργάζεται επί χρόνια με τον Δήμο, συμμετείχαν είτε με προσφορά χρημάτων ή με αγορά tablets σε αυτή την πρωτοβουλία. Ήδη 60 tablets έχουν παραδοθεί σε μαθητές που τα είχαν πραγματικά ανάγκη από τις Σχολικές Επιτροπές του Δήμου, ενώ 1.000 ευρώ ακόμη θα διατεθούν για αυτόν τον σκοπό τις επόμενες ημέρες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής δήλωσε σχετικά:

«Είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο ότι επτά ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν δεσμούς με τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμά μου να στηρίξουν τους μαθητές μας.

»Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη τους, που απάντησαν θετικά στην επιστολή μου και βοηθούν με αυτόν τον τρόπο περισσότερες από 60 οικογένειες της Λυκόβρυσης και της Πεύκης, που πραγματικά έχουν την ανάγκη αυτής της στήριξης.

»Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τη διοίκηση των Σχολικών μας Επιτροπών για το έργο που επιτελούν.

»Ως δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να θέτουμε τους μαθητές μας, τη νέα γενιά του Δήμου μας σε πρώτη προτεραιότητα, αξιοποιώντας κάθε πηγή χρηματοδότησης και κάθε συνεργασία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet