Ευχές για τη νέα χρονιά από τη Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου
Κοινωνία

Ευχές για τη νέα χρονιά από τη Μ. Πατούλη-Σταυράκη στην Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου παρευρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, η οποία έδωσε τις ευχές της στους παρευρισκομένους, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και φίλους της Ένωσης Πελοποννησίων Αμαρουσίου.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε, δίνοντας το στίγμα της στήριξης της υποψηφιότητας του νυν δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για την Περιφέρεια Αττικής στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Υγεία και μία δημιουργική νέα χρονιά σε όλους σας, με καλύτερες προοπτικές σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο. Για τα αυτοδιοικητικά πράγματα εύχομαι το 2019 να αποτελέσει μια χρονιά ορόσημο για μία νέα αρχή για την Αττική με το Μαρούσι σε πρωταγωνιστικό ρόλο».

Η κ. Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο, Δημήτρη Σμυρνή, τον γενικό γραμματέα, Θανάση Βλαχοπιώτη, και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης για την έντονη δραστηριοποίησή τους στα δρώμενα του Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet