Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου για ταχεία ανάρρωση του τραυματισμένου εργαζόμενου
Κοινωνία

Ευχές Γ. Θεοδωρακόπουλου για ταχεία ανάρρωση του τραυματισμένου εργαζόμενου

Να γίνει σύντομα καλά ο εργαζόμενος στην Καθαριότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης που τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα με απορριμματοφόρο όχημα του Δήμου εύχεται ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του κ. Γ. Θεοδωρακόπουλου σημειώνεται:

Γιάννης Θεοδωρακόπουλος: Είναι από τα καλύτερα παιδιά του Δήμου μας, ευχόμαστε να γίνει σύντομα καλά

Ο σοβαρός τραυματισμός εργαζόμενου στην υπηρεσία καθαριότητας έχει προκαλέσει σοκ στον Δήμο μας. Όλα συνέβησαν το πρωί της Δευτέρας όταν απορριμματοφόρο του Δήμου, που κατευθυνόταν φορτωμένο προς τον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού του, του Η.Ζ., ηλικίας 51 ετών, ο οποίος και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχία Πολιτών και πρώην δήμαρχος Πεύκης, την περίοδο 2007 – 2011, επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Αντώνη Τσελέντα, τον προϊστάμενο του αμαξοστασίου, Κυριάκο Λεβογιάννη, και τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων, Γιώργο Δασκαλάκη, από τους οποίους και ενημερώθηκε για την κρισιμότητα της κατάστασης του οδηγού του απορριμματοφόρου.

«Συμπαραστεκόμαστε στον ίδιο και την οικογένειά του. Ο εργαζόμενος, ο οποίος είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά του δήμου μας και συνεπέστατος στα καθήκοντά του, βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και ευχόμαστε με όλη μας την καρδιά να γίνει σύντομα καλά. Οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν. Δεν γνωρίζουμε ακόμη τις ακριβείς συνθήκες του σοβαρού αυτού “ατυχήματος” και προς το παρόν δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο» τόνισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet