Ευχαριστήριο Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης για τα ξενόγλωσσα βιβλία
Κοινωνία

Ευχαριστήριο Ένωσης Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης για τα ξενόγλωσσα βιβλία

Με την ολοκλήρωση της δωρεάν διάθεσης των ξενόγλωσσων  βιβλίων στους μαθητές της Α’ τάξης των Λυκείων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης η Ένωση Γονέων Πεύκης – Λυκόβρυσης ευχαριστεί τον δήμαρχο, Τάσο Μαυρίδη, «για την άμεση αποδοχή της πρότασης μας (που έγινε στη συνάντηση της Τετάρτης 13 Σεπτεμβρίου 2017) και για τη διάθεση του σχετικού κονδυλίου».

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε για πρώτη φορά φέτος και όπως είπε ο δήμαρχος θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, αφού θα εγγράφεται το σχετικό κονδύλι στους ετήσιους προϋπολογισμούς του Δήμου. «Εδώ και χρόνια, η επιλογή του υπουργείου Παιδείας να μην καλύπτει τα έξοδα εξανάγκαζε τους μαθητές ν’ αγοράζουν με δικά τους έξοδα τα βιβλία που είναι απαραίτητα για τη διδασκαλία των ξένων γλωσσών στο Λύκειο», σημειώνει η Ένωση.

Επίσης, οι γονείς ευχαριστούν τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, Γιάννη Μαρμαγγιόλη, για τις άμεσες ενέργειές του, σε συνεργασία με τους διευθυντές των Λυκείων, ώστε τα βιβλία να δοθούν έγκαιρα στους μαθητές.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet