«Ευχαριστώ» από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας
Κοινωνία

«Ευχαριστώ» από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας

Ευχαριστήρια επιστολή από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών στον Ελεώνα Θήβας έφτασε στο γραφείο του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης Αναστάσιου Μαυρίδη την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015.

Ο προϊστάμενος Διεύθυνσης και η αρμόδια κοινωνική λειτουργός του καταστήματος κράτησης μετέφεραν τα συναισθήματα ευγνωμοσύνης, όπως αναφέρουν, των γυναικών και των παιδιών που κρατούνται στο εν λόγω κατάστημα, καθώς δέχτηκαν στις 15 Ιανουαρίου 2015 επίσκεψη από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης όπου τους προσέφεραν είδη ένδυσης, γάλατα, πάνες καθώς και είδη ατομικής υγιεινής (βλέπε δημοσίευμα Προσφορά ιματισμού στις γυναικείες φυλακές Θήβας).

Με ιδιαίτερα ζεστά και τιμητικά λόγια ευχαρίστησαν τον δήμαρχο και τις αρμόδιες υπηρεσίες για αυτή την ευγενική προσφορά, συμπαράσταση και αρωγή στην κάλυψη αναγκών των έγκλειστων γυναικών και των παιδιών τους, όπως αναφέρεται στην επιστολή.

Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες για να δείτε τις ευχαριστήριες επιστολές.

Ευχαριστήριο από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβας (1)Ευχαριστήριο από το Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελαιώνα Θήβας (2)

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet