Ηλιακό Χωριό Πεύκης: Φορτηγό γκρέμισε κολώνα φωτισμού, αναδεικνύοντας όμως και άλλα προβλήματα…
Κοινωνία

Ηλιακό Χωριό Πεύκης: Φορτηγό γκρέμισε κολώνα φωτισμού, αναδεικνύοντας όμως και άλλα προβλήματα…

Την Παρασκευή 6 Μαΐου ένα φορτηγό, για άγνωστο μέχρι στιγμή λόγο, έπεσε πάνω σε τσιμεντένια κολώνα φωτισμού στη συμβολή των οδών Φαέθοντος & Ήρας στο Ηλιακό Χωριό Πεύκης. Η κολώνα καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός ή άλλες υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα στην περιοχή, όπως ενημερώνει ο πρόεδρος του Συλλόγου Ηλιακό Χωριό Γιάννης Σταυρόπουλος.

Ωστόσο, ο ίδιος κάνει και μία άλλη, πιο ανησυχητική παρατήρηση, καθώς -όπως σημειώνει- «κατά τον έλεγχο στο σημείο που κόπηκε η κολώνα διαπιστώθηκε ότι είχε από πριν πολύ σοβαρά προβλήματα και είχε υπονομευτεί η σταθερότητά της. Ειδικότερα, ένα μεγάλο τμήμα της κολώνας ήταν ήδη κομμένο από πριν, όπως δείχνει και η φωτογραφία που κοινοποιεί ο κ. Σταυρόπουλος, με αποτέλεσμα με το χτύπημα από το φορτηγό να καταρρεύσει σαν τραπουλόχαρτο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου καλεί τη δημοτική αρχή να ελέγξει τις κολώνες του οικισμού, υπενθυμίζοντας ότι από τον Φεβρουάριο έχει κάνει γνωστά και άλλα σοβαρά  προβλήματα με σοβαρές ζημιές σε κολώνες φωτισμού στην περιοχή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet