Ηλ. Κατσαρός: Με τους εργαζόμενους για μια πιο δίκαιη κοινωνία
Κοινωνία

Ηλ. Κατσαρός: Με τους εργαζόμενους για μια πιο δίκαιη κοινωνία

Με αφορμή τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Ηλίας Κατσαρός και ο συνδυασμός Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση & Πεύκη Μαζί εκφράζουν τη στήριξή τους στους εργαζόμενους, για μια πιο δίκαιη κοινωνία.

Σε μήνυμά του ο συνδυασμός επισημαίνει τα εξής:

Πρωτομαγιά 2019: Με τους εργαζόμενους για μια πιο δίκαιη κοινωνία

Η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση – Λυκόβρυση & Πεύκη Μαζί και ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Κατσαρός, χαιρετίζουν τη φετινή Εργατική Πρωτομαγιά και ενώνουν τη φωνή τους με τους εργαζόμενους για μια πιο δίκαιη κοινωνία, με ισότητα και κοινωνική προκοπή. Με πλήρη εργασία και ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους τους εργαζόμενους.

Το μήνυμα της Εργατικής Πρωτομαγιάς σήμερα είναι επίκαιρο και αποτελεί πυξίδα για την παράταξή μας, που στέκεται στο πλευρό των εργαζόμενων για την αποκατάσταση των αδικιών  των τελευταίων ετών.

Πιστεύοντας ακράδαντα πως οι εργαζόμενοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του Δήμου και εκτιμώντας τις υπηρεσίες που προσφέρουν,σε συνεργασία μαζί τους, θα οικοδομήσουμε έναν Δήμο της συλλογικότητας, της συνεργασίας, της διαφάνειας και της κοινωνικής συνοχής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet