ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συνέχεια του κύκλου ημερίδων
Κοινωνία

ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Συνέχεια του κύκλου ημερίδων

Ημερίδα με δύο μεγάλα θέματα διοργανώνει τη Δευτέρα 17 Μαρτίου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης (δημαρχείο Πεύκης, 2ος όροφος) η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η παράταξη, με επικεφαλής τον Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, συνεχίζει τις μεγάλες πρωτοβουλίες για τις οποίες δεσμεύτηκε με την ιδρυτική διακήρυξή της και προετοιμάζεται μεθοδικά για την επόμενη ημέρα. «Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι εγκαίρως. Μετά την επιτυχημένη ημερίδα για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς και των ελεύθερων επαγγελματιών του Δήμου μας, κάνουμε ακόμα δυο μεγάλα βήματα» τόνισε ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Το πρώτο θέμα της ημερίδας είναι οι κοινωνικές δομές του Δήμου, το οποίο, μετά την πρωτοφανή συρρίκνωση των εισοδημάτων, αγγίζει όλες τις οικογένειες. Κύριος εισηγητής θα είναι ο Δημήτρης Απατσίδης, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Συκεών- Νεάπολης Θεσσαλονίκης, ενός Δήμου που είναι πρότυπος για τις κοινωνικές δομές του σε όλη την Ελλάδα και μεταξύ των πρώτων στην Ευρώπη.

Το δεύτερο θέμα αναφέρεται στον δήμο του μέλλοντος, στον ψηφιακό δήμο. Κύριος εισηγητής θα είναι ο αντιδήμαρχος Ορχομενού Γιάννης Τσιάμης, μέλος της ομάδας διοίκησης έργου του υπουργείου Εσωτερικών για το πρόγραμμα της ψηφιακής σύγκλισης και μέλος της Επιτροπής Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων).

Η ημερίδα είναι ανοικτή για τους φορείς και τους πολίτες του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet