Η Αν. Αλεξοπούλου στην «Πρώτη Ανάσταση» στην Πεύκη
Βουλευτές Βόρειου Τομέα Αθηνών

Η Αν. Αλεξοπούλου στην «Πρώτη Ανάσταση» στην Πεύκη

Σήμερα, Μεγάλο Σάββατο, το πρωί, η κ. Αναστασία-Αικατερίνη Αλεξοπούλου, βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών του κόμματος Ελληνική Λύση-Κυριάκος Βελόπουλος, παραβρέθηκε στη θεία λειτουργία του Ιερού Ναού Aγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Πεύκη Αττικής, στον οποίο τελέστηκε ο εσπερινός του Μεγάλου Σαββάτου και η λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου, τη λεγομένη Πρώτη Ανάσταση, της σπουδαιότερης γιορτής της Ορθοδοξίας μας, ιερουργούντος του μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου.

Η κ. Αλεξοπούλου, μαζί με πλήθος πιστών, παρακολούθησε τη λειτουργία με ευλάβεια και θεία κατάνυξη, παρά τα «ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού», όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της.

«Για τον Χριστιανισμό, ο φετινός εορτασμός του Πάσχα έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι η δοκιμασία που βιώνει σήμερα ολόκληρη η ανθρωπότητα τον έφερε πιο κοντά στο θείο δράμα και την Ανάσταση του Κυρίου, με την ελπίδα ότι σύντομα θα επέλθει υγεία ή και η ευτυχία στις ζωές των όλων των ανθρώπων» ανέφερε η ίδια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet