Η ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια
Κοινωνία

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Η ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης αναδείχθηκε πρώτη σε ψήφους στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ειδικότερα, η ΔΑΣ ΟΤΑ Λυκόβρυσης – Πεύκης αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε όλες τις συναδέλφισσες και όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια και ανέδειξαν τη ΔΑΣ ΟΤΑ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ξανά πρώτη δύναμη, με αύξηση στις ψήφους, στις εκλογές στον Δήμο μας με ποσοστό 81%.

Συνολικά η μεγάλη αύξηση ψήφων και ποσοστών που κατέγραψε η ΔΑΣ ΟΤΑ στις εκλογές για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια στο Βόρειο Τομέα, είναι ένα θετικό βήμα στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας και στα Υπηρεσιακά Συμβούλια στο πλευρό των σωματείων.

Με νέα κουράγια από τη στήριξή σας δεσμευόμαστε ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποί μας στα Υπηρεσιακά Συμβούλια στους μονίμους και αορίστου χρόνου, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή των εργαζομένων, θα βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις άδικες αποφάσεις των δημοτικών αρχών.

Δίνουμε αγωνιστικό ραντεβού στο συλλαλητήριο του Σαββάτου 17 Δεκεμβρίου, στις 12:30, στο Σύνταγμα. Διαδηλώνουμε για αυξήσεις στους μισθούς, ενάντια στην ακρίβεια και τους πλειστηριασμούς.


ΔΑΣΣΥΝ. ΑΝ.ΑΣΚΜΕΤΑ -ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ΄Εγκυρα
Ψήφοι922011114
Ποσοστά81%17%1%1%


Διεκδικούμε:

  • Αυξήσεις 20% στους μισθούς μας, επαναφορά του 13ου και 14ου μισθού, ξεπάγωμα των μισθολογικών κλιμακίων 2016 – 2017!! Πλήρης μισθολογική και βαθμολογική αναγνώριση όλης της προϋπηρεσίας εκτός δημόσιου τομέα, που να καλύπτει όλους τους εργαζόμενους, με όλες τις σχέσεις εργασίας. Χορήγηση κλιμακίου ανά διετία και στους Υ.Ε. – Δ.Ε.
  • Προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο σύνολο των υπηρεσιών. Μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Κατάργηση όλων των ελαστικών εργασιακών σχέσεων.
  • Καμία ιδιωτικοποίηση. Κανένας αναπτυξιακός οργανισμός. Έξω οι εργολάβοι.
  • 7ωρο, 5νθήμερο, 35ωρο. Σύνταξη στα 60 χρόνια για τους άνδρες και τα 55 για τις γυναίκες, τα 55 και τα 50 αντίστοιχα για τους εργαζόμενους στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα. Ούτε σκέψη για περικοπές στο επίδομα βαρέας και ανθυγιεινής εργασίας.
  • Γενναία μείωση και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου, στις τιμές στα βασικά είδη πλατιάς κατανάλωσης, όπως διατροφής (π.χ. γάλα, άλευρα, έλαια, λίπη), ένδυσης.
  • Κανένα σπίτι εργαζομένου στα χέρια τραπεζίτη. Διαγραφή χρεών σε τράπεζες και εφορία».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet