Η διοίκηση Μαυρίδη απέρριψε την πρόταση Θεοδωρακόπουλου για μείωση των δημοτικών τελών σε Λυκόβρυση και Πεύκη
Κοινωνία

Η διοίκηση Μαυρίδη απέρριψε την πρόταση Θεοδωρακόπουλου για μείωση των δημοτικών τελών σε Λυκόβρυση και Πεύκη

Η διοίκηση του δημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, αρνήθηκε την πρόταση του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών, πρώην δημάρχου Πεύκης Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, στην Οικονομική Επιτροπή, για μείωση των δημοτικών τελών όπως καταγγέλλει η παράταξη του δεύτερου.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Συμμαχία Πολιτών αναφέρει:

«Ο δήμαρχος κ. Μαυρίδης και η παράταξη που διοικεί τον Δήμο μας είπαν όχι στην πρόταση του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών και πρώην δημάρχου Πεύκης, Γιάννη Θεοδωρακόπουλου, για μείωση των δημοτικών τελών, ώστε να πάρουν μια ανάσα οι κάτοικοι της πόλης μας.

»Η υπόθεση των δημοτικών τελών συζητήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή, αλλά με ψήφους 5-1 δεν μειώθηκαν. Υπέρ της διατήρησης των τελών του 2021 και για το έτος 2022 τάχτηκαν ο δήμαρχος Αναστάσιος Μαυρίδης, οι αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Μπόλας, Σταύρος Μονεμβασιώτης και  Δημήτρης Κοκορόσκος και η Μαρία Μουρατίδου. Κατά της διατήρησης και υπέρ της μείωσης ψήφισε ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, που ήταν και ο μοναδικός από την αντιπολίτευση που συμμετείχε στη συνεδρίαση».

Σχολιάζοντας τη σχετική εξέλιξη ο κ. Θεοδωρακόπουλος αναφέρει:

«Είμαστε ένας από τους ελάχιστους Δήμους της Αττικής με τόσο υψηλά δημοτικά τέλη. Και να είχαμε στοιχειώδη έστω καθαριότητα στην πόλη μας θα μπορούσε κάποιος, έστω και δύσκολα, να το συζητούσε. Αλλά εδώ, επί δημαρχίας Μαυρίδη, είμαστε πρωταθλητές και στη βρωμιά. Πού είναι οι εποχές μεταξύ 2007 και 2011 που ο Δήμος Πεύκης ήταν ένας Δήμος υπόδειγμα στην καθαριότητα; Αλλά τότε ήμασταν όλα τα μέλη της διοίκησης  στους δρόμους και τις γειτονιές, δίπλα στους πολίτες».

»Και να σκεφτείτε ότι τα έσοδα του Δήμου μας είναι φέτος αυξημένα, λόγω των χιλιάδων τετραγωνικών μέτρων που δηλώθηκαν τους τελευταίους μήνες από τους κατοίκους. Αλλά τι περισσότερο να πεις όταν έχεις απέναντί σου μια ανάλγητη διοίκηση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet